Звіт про діяльність фонду у січні 2023

 

Перший місяць 2023 року видався на щастя не дуже холодним. А якщо брати рівень активності волонтерів нашого фонду, то можна сказати що навіть доволі гарячим. Пропонуємо вашій увазі короткий звіт про діяльність фонду за січень 2023 року.

Тож за цей період волонтерами фонду:

1)      Скомплектовано та доправлено до підрозділів (або передано дружнім волонтерам для доставки на позиції) 152 високоякісних тактичних аптечок стандарту IFAK. Також були доставлені набори медикаментів для медиків підрозділу, які включають повний асортимент протипростудних, знеболювальних препаратів та антибіотиків, на які взимку є підвищений попит.

2)      За запитом від військових 67 ОМБр, який потрапив до нас через Українську діаспору у Флоренції, сформовано та відправлено медику підрозділу посилений комплект засобів тактичної медицини та медикаментів, який, сподіваємося, врятує не одне життя на передовій. З діаспорою та Консульством України у Флоренції проведені ретельні перемовини про перспективи подальшого співробітництва. Є всі підстави сподіватися, що це початок довгого та плідного партнерства заради перемоги.

3)      Доставлено власним транспортом або передано волонтерам та військовим 23 генератори на 2.8 кіловата, які суттєво підвищують мобільність та автономність підрозділів.

4)      Доставлено нашим бійцям на бахмутському напрямку 15 пічок-буржуйок з комплектами димарів для них. Буржуйки, які ми розповсюджуємо, придатні для приготування їжі, мають компактний розмір та відносно невелику вагу, і завдяки продуманій системі димовідведення є дуже зручними для швидкого збирання та розбирання.

5)      Доставлено власним ходом з польського кордону два позашляховики Land Rower Freelander. Наразі автомобілям проведено повну діагностику, чекаємо на запчастини. Після комплексного обслуговування машини поїдуть до саперів 4 ОТБр, виконувати бойові задачі у найгарячіших точках. 

6)      Доправлено по підшефних підрозділах під Бахмутом біля 1100 кг готових харчів тривалого зберігання. Якісна тушкована свинина, арахісова паста, консерви, каші та супи миттєвого приготування будуть використані для формування харчових раціонів бійців на першій лінії, де немає можливості готувати повноцінну їжу.

7)      Виготовлено та встановлено шафу та стіл для куточка психологічного розвантаження у Харківському військовому шпиталі. 

8)      За запитом керівництва 4 ОТБр розроблено та виготовлено коштом фонду розкладний письмовий стіл адаптований для важких умов експлуатації та частих переїздів.

9)      Сформовано та розповсюджено серед тимчасово переміщених осіб у Височанській громаді 33 повноцінних харчових наборів. Така діяльність не є основною для нашого фонду, але ми завжди відкликаємося на запити тих, хто дійсно потребує допомоги.

10)   В тісній співпраці з Цивільно -Військовою адміністрацією Куп’янського району облаштовано 4 пункти незламності. У спеціально обладнаних приміщеннях мешканці Куп’янська, Ківшарівки та Куп’янська-вузлового в умовах відсутності електрики можуть зарядити гаджети, обігрітися, отримати їжу, ліки та засоби особистої гігієни. Пункти незламності не втрачають актуальності, оскільки країна-терорист росія не припиняє варварські обстріли мирного населення та критичної інфраструктури деокупованих територій.  Волонтерами нашого фонду ці пункти забезпечено генераторами, пічками- буржуйками, харчовими наборами та медикаментами.

11)   Відвезено та передано по підрозділах біля 40 зимових спальників та 45 комплектів термобілизни. А також шкарпетки, білизна, наколінники і багато інших корисних речей, які допомагають нашим бійцям виконувати їх щоденну тяжку роботу.

12)   Здійснюється регулярна логістична підтримка наших захисників з 4 ОТБр, а саме доставка волонтерами фонду автівок підрозділу для технічного обслуговування, допомога транспортом фонду у переїздах  при зміні місць дислокації, пошук та придбання необхідних запчастин, тощо.

 

Значна частина всіх цих корисних та необхідних речей закуплена та доправлена в Україну завдяки невпинній праці польського фонду  Poland Helps та щедрості донаторів фонду. Щира подяка і земний уклін всім нашим польським братам, які не залишають нас наодинці з бідою, що прийшла на нашу землю.

Більш детальну та актуальну інформацію про діяльність нашого фонду завжди можна подивитися на сторінці фонду у фейсбуці https://www.facebook.com/uafighting

Працюємо далі. Запрошуємо усіх бажаючих долучатися фінансово чи шляхом розповсюдження інформації про фонд у соціальних мережах. Разом до перемоги!!!

Як я можу допомогти?
виберіть валюту переказу та на сторінці оплати введіть бажану суму